HK Alliansen

Under det gamle hovedpostkontorets glasskuppel finner du fem av seks byråer i HK Alliansen, med spisskompetanse fra budskap og strategi til design og digital.

Ikke overraskende er vi kry over lokalene våre, hvor vi endelig fikk samlet alle kloke hoder på samme gulv. Her er veien kort mellom de gode ideene, både for kunder og medarbeidere.

Visste du at Hovedpostkontoret ble oppført allerede i 1911? Arkitekt var Karl Norum og den flotte fasaden er oppført i råhugget Østfoldgranitt, trolig fra Iddefjorden ved Halden.

I 2013 flyttet Sentrum Postkontor virksomheten til Munkegata 30 og Postterminalen på Sluppen. I 2017 flyttet HK Alliansen inn og ga lokalene vår egen personlighet i tett samspill med huseier EC Dahls Eiendom.

HK Reklamebyrå

Hos HK reklamebyrå finner du et tyvetalls dyktige folk med spisskompetanse på budskap, kampanjer, identitet og strategi. Felles for alle er stort engasjement og eierskap til oppgavene du legger i hendene våre. Det er kanskje derfor mange av kundene våre har vært her i flere tiår?

Les mer om HK Reklamebyrå

HK Link

Økt omsetning, økt lønnsomhet og lavere kostnader ved å markedsføre seg riktig i digitale medier, det er vår spisskompetanse.
I HK Link har vi fokus på riktig kommunikasjon i digitale medier, samt analyse og dokumentasjon på resultater.

Les mer om HK Link

HK Bits

HK Bits vet hva som skal til for å lykkes med digitale løsninger, tjenester og plattformer. Vi vet også at det som skal til, ikke er det samme for alle. For å satse digitalt er det skreddersøm som gjelder, ikke one size fits all. Derfor velger vi prosess, metode og teknologi etter hva som passer best for akkurat deg.

Les mer om HK Bits

HK Reklamebyrå Tromsø

I HK utvikler vi helhetlige konsepter og strategisk design som hjelper virksomheter til å nå sine mål. Enten det er å fremstå mer synlig som merkevare, selge mer av et produkt eller tjeneste, endre brukerdesignet på en webside eller måten en tjeneste er utformet på. Vi har spisskompetanse på å kombinere design med teknologi for å lage unike webløsninger.

Les mer om HK Reklamebyrå Tromsø

Rosenborg Reklame

Et reklamebyrå i Trondheim som tar seg av alle delene av en bedrifts markedsføring.
Vi tar utgangspunkt i dine utfordringer i markedet og utvikler løsninger som styrker din posisjon i markedet.

Vi er opptatt av kommunikasjon som skaper resultater, uansett hvilke kanaler som brukes.

Les mer om Rosenborg Reklame

Arcadia Regnskap

Arcadia Regnskap er et autorisert regnskapsbyrå for prosjektbaserte virksomheter som reklamebyrå, film- og mediebyrå og IT-byrå.

Vi arbeider med det siste innen skyteknologi og elektronisk behandling, og har ingen permer eller papirer. Alt av dokumentasjon leveres, arkiveres, behandles og deles med kunder og revisor på elektronisk og sikkert vis.

Les mer om Arcadia Regnskap